Personal training.

BY chellina chirino

The best project you will ever work on is YOU!

Champway staat voor de loopbaan van een kampioen.
Ik ben er van overtuigd dat iedereen eerst een struggle moet ondergaan om iets te kunnen bereiken. Of je nou moeite hebt met afvallen of aankomen, de weg er naar toe is een onvergetelijk soms ook zware en emotionele ervaring.
Maar het is het zeker waard! Als atleet en trainer spreek ik uit ervaring en geloof ik in jou Champway.
Zet je 100% in en geloof in jezelf dan zal je jou doelen behalen. “Because you are a Champ in everything!”

personal training by champway!

Sporten met Chellina is niet zomaar sporten met een trainer, maar het is sporten met een echte motivator. Chellina krijgt de grootste energy boost als ze jou ziet groeien en gelukkig ziet zijn! Hieronder zijn alle lessen te vinden die je kunt volgen bij Champway PT.

Bronze
pakket

✓ 5 lessen personal training
✓ Train schemas op maat
✓ 24/7 coaching

€350,-

Gold
pakket

✓ 12 lessen personal training
✓ 2 keer in de week groepslessen
✓ Train schema’s op maat
✓ voedingsadvies
✓ 24/7 coaching

€600,-

Silver
pakket

✓ 7 lessen personal training
✓ Train schemas op maat
✓ 24/7 coaching

€450,-

Ervaringen bij Champway.

Pt op heel hoog niveau!! 15 kilo afgevallen in 3 weken zonder enige dieet. Ze geeft goed advies over alles en begeleid je heel goed door je process heen! houd ook bijna dagelijks contact met je!

redouan badaou

Chellina is echt een topper! Ik ben 5 kg afgevallen in 2 weken wat mij nooit eerder is gelukt!!! Bedankt Chellina voor je goede begeleiding, geduld en uitleg. Ik kijk uit naar ons nieuwe proces.

Mariam Baddaou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.


- ifraah

Wat is champway nou eigenlijk?

Champway staat voor de loopbaan van een kampioen.
Ik ben er van overtuigd dat iedereen eerst een struggle moet ondergaan om iets te kunnen bereiken. Of je nou moeite hebt met afvallen of aankomen, de weg er naar toe is een onvergetelijk soms ook zware en emotionele ervaring. Maar het is het zeker waard! Als atleet en trainer spreek ik uit ervaring en geloof ik in jou Champway.
Zet je 100% in en geloof in jezelf dan zal je jou doelen behalen. “Because you are a Champ in everything!”


Wat heeft champway te beiden?

Champway PT staat volledig in het teken van Personal Training Duo Trainingen en Groepslessen,
Op het gebied van Kick(boks), HIIT, en Buik-Billen-Benen Trainingen.
Mijn grootste doel is om jou te helpen op jouw eigen eindbestemming te komen! En dat doormiddel van begeleiding, coaching en een doses plezier!

Is jouw doel om af te vallen? Aan te komen of fysiek sterk te worden? Elk doel is uniek en wij bieden je graag een nieuwe omgeving om jouw doel te bereiken. Maar trainen zelf is maar een onderdeel van jouw doel en daarom geven wij ook graag voedingsadvies en progamma’s.
Ga gerust in gesprek met onze diëtist Myrthe, zij zou je goed opvangen.

Wat wij heel belangrijk vinden is dat jij je goed voelt tijdens het trainen.
Champway PT geeft jou daarom ook de mogelijkheid te trainen met vrouwen en door vrouwen.
De groepslessen worden zelfs gehouden in een prive ruimte geheel ladies only en hijab proof!
Alles voor jouw doel!

De toekomst van Champway PT .

Champway bestaat minder als 2 jaar en daarom wachten bij de groei van ons bedrijf met geduld af. Wij geloven in ons proces en zijn bezig met hele spannende dingen. Ik kan enigszins al een paar doelen met jullie delen die al op de planning staan.

Champway THE BRAND.

Champway is niet alleen bedoelt voor trainingen, maar Champway is ook al een brand, binnenkort kun je de eerste items zien verschijnen op de webshop.

Champway members.

Volg je onze community al op Facebook? Hier bespreken wij alles omtrent fitness hacks, challenges en behalende resulteren. Ook beantwoorden we vragen en kijken wij aandachtig naar jou posts of opmerkingen. 

Champway THE gym.

Mijn doel is om Champway PT te laten groeien tot een grote Ladies Only Gym in Nederland. Deze droom ziet er nog roze kleurig uit maar waar een wil is, is een weg. “There is only one way.. The Champway”

champway

Drijfveer van Champway.

Een van de mooiste dingen vind ik vrouwen omhoog helpen naar hun mooiste en gezonde leven. Dit wil ik bereiken door vrouwen advies te geven over hun obstakels in hun healthy lifestyle journey.

Het aller belangrijkste vind ik dat de klant zich comfortabel voelt bij mij en mij vertrouwd. Samen gaan wij natuurlijk fit het leven in, maar cheat days zijn dan hartstikke normaal.

Zin in een heerlijke red velvet cake? Take it, girl! Ik ben er zelf ook hartstikke gek op, dus twijfel niet, want ik doe het ook.

No body sad that it will be easy, maar daarom ben ik er voor jou! Samen gaan we deze journey beginnen, because YOU got THIS!